Dermapen,  Tatoveringsfjerning

Finn ut mer om vår sykepleier Jon

Hvem er egentlig de ansatte i Remove? Vi har tatt en prat med sykepleierne for å finne ut mer om dem. Først ut er sykepleier Jon Stafne på klinikken i Trondheim.

Sykepleier Jon Stafne
Navn: Jon Stafne
Alder: 41
Kommer fra: Kvæfjord, som i kaken. Det er nærmeste nabo til Vesterålen og Lofoten.
 
Hva er din bakgrunn for å jobbe hos Remove?
En kollega på sykehuset tipset meg om jobben. Jeg hadde ikke tenkt denne muligheten tidligere men etter noen timers fundering på nattevakt fant jeg ut at jeg måtte prøve ut hva dette innebar. Som sykepleier er man veldig allsidig og kan gjøre det meste. Har ikke angret på den avgjørelsen.
 
Hvorfor ønsket du å bli sykepleier?
Jeg liker mennesker og ønsket å jobbe med det. Det var sikkert et ønske om å hjelpe også. Det er så mange år siden at det har teflonhjernen min lagt bak seg for lenge siden. 
 
Hva liker du best med jobben din?
Føles litt teit å si det, men kundene. Vi har en god tone og alle er fornøyd når dem går. Det føles veldig godt å ordne opp i store og små problemer for kundene. Det er en takknemlig jobb. Og så pleier jeg å spøke med at det er deilig å påføre andre smerte og ta betalt for det.
 
Hvordan er det å jobbe med estetiske behandlinger sammenlignet med å jobbe i helsevesenet?
Her redder jeg ikke liv men hjelper folk med andre problemer. Man kan ha problemer på mange nivåer i livet, og begge sektorene er viktige på hver sin måte. For meg føles det rett å være her nå. Det er mye alvor i helsevesenet, så jeg synes det er godt at denne jobben er så positivt ladet. 
 
Hva liker du å gjøre på fritiden?
Skulle gjerne si at jeg trener men det blir liksom lite av det. Det er jo slitsomt. Jeg spiller litt volleyball da i en lav divisjon, det er moro. Ellers går det meste av tid til samboer og hunden vår, Svensken. Så har jeg nesten alltid et eller annet prosjekt gående, jeg er litt enten eller, det kan oppta endel tid når jeg først er i gang. Det kan være alt fra snekring til kakebaking til å bingewatche en serie. I sommer skal jeg fikse videre på huset mitt i nord. Det er kos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven + nineteen =