Påskekonkurranse: Finn gullegget!

Vil du fjerne en tatovering, pigmentflekk eller permanent make-up? Eller vil du har flottere hud med Dermapen? Bli med på eggjakt og få muligheten til å vinne gratis behandling og rabatter!

Slik ser gullegget ut.
Gullegget

Vi har gjemt et gullegg på våre nettsider. Bli med på jakten og vinn en kampanjekode som gir deg muligheten til å vinne en gratis behandling hos Remove. Alt du trenger å gjøre er å finne gullegget på Remove.no og klikke på det for å få premien. I tillegg til rabattkoden vil du få en gratis og uforpliktende konsultasjonstime hvor du vil få vite hvor mange behandlinger du vil trenge, samt et uforpliktende pristilbud. Du vil også få anledning til å teste laseren på et lite område om du ønsker det.

Dersom du bor langt unna våre klinikker, kan du også sende oss et bilde av din tatovering ved å klikke her, og få en uformell vurdering på e-post. (Vær obs på at rabattkoden kun gjelder ved fysisk oppmøte på klinikken.) Konkurransen gjelder ikke for permanent hårfjerning med laser.

God påske!

Tips: Hvis du surfer på mobil kan det hende menyknappen på siden vår vises som et lite plusstegn som vist med den røde pilen nedenfor.

Menyknapp

Les også: Slik foregår en konsultasjon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − 12 =