Vinnerne av Blanke Ark 2019!

Da er Blanke Ark 2019 over for denne gang, og vi vil rette en stor takk til alle deltakerne og dere som har avgitt stemmer.

Det var mange potensielle vinnere blant deltakerne, men når stemmene nå er telt opp står vi igjen med følgende tre vinnere:

Vinneren av 3 gratis behandlinger med 600 stemmer er Rikke Bråtner. Gratulerer!
Rikke vant med denne tatoveringen:
Tok denne når jeg fylte 18, den skulle symbolisere min mor som døde når jeg var 6 år gammel. Nå som jeg er 23 er det ganske pinlig og ha en tatovering på halsen det det står «mamma». Jeg får heller ikke noe fast jobb når jeg har en tatovering som dekker hele halsen min. Hadde satt så utrolig pris på å vinne dette og endelig få fjernet tatoveringen som gjør at jeg bruker skjerf hver dag
Andreplassen som får 2 gratis behandlinger med 369 stemmer er Helene Johansen.
Her er hennes tatovering og historie:
I fjor va jeg så utrulig heldig og komme på 2 plass,som dere ser ble det bare de 2 gangene da jeg ikke har råd til flere,3 barns mamma som desverre ble ufør…denne tatuveringen tok jeg i en tung periode i live,jeg slet med selvskading,så dette var en impulsiv tatuvering jeg tok istede for å skade meg,jeg angrer så! Jeg håper jeg kan få mange stemmer,det hadde betyd veldig mye for meg!
Som dere ser er tatoveringen på bildet veldig blass, og det er fordi hun allerede har hatt to behandlinger på vår klinikk i Trondheim. Dere kan se bilder fra hennes behandling i denne artikkelen.
Tredjeplassen og 1 gratis behandling gikk til Selma Henriksen med 270 stemmer:
Denne tatoveringen ble tatt når jeg var på jentetur i Sunny Beach. Hadde veldig dårlig dømmekraft

For å se de andre deltakerne, gå til vår Facebook-side og klikk på #BlankeArk2019 i benyen til venstre, eller klikk her.

Følg med på vår Facebook- og Instagram-side for oppdateringer på fjerningen av disse tatoveringene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty + 10 =