Dermapen,  Pigmentflekker

Forny huden din: Kombinasjonsbehandling med PicoWay og Dermapen

June Ilstad
Skrevet av June Ilstad

Jeg var heldig og fikk muligheten til å delta på dermatologikongress (EADV) i Paris nylig. Der var det mye inspirasjon å få innen hudhelse. Blant annet ble det trukket frem at laser og microneedling som en kombinasjonsbehandling vil kunne gi et enda bedre resultat i estetisk hudbehandling, enn behandlingsformene hver for seg.

Vi i Remove kan nå tilby dette på alle våre klinikker. Vi har nemlig skaffet oss microneedling-verktøyet Dermapen. Dermapen er medisinsk CE-godkjent og ledende innen microneedling, og kan vise til svært gode resultater. Dette verktøyet kan brukes på alle hudtyper og hudfarger, og er anbefalt til behandling av hudproblemer som f.eks:

 • Pigmentflekker

  Først bruker vi Picotoning-protokollen med PicoWay
  Først bruker vi Picotoning-protokollen med PicoWay
 • Strekkmerker
 • Arr (akne og brannskader)
 • Rosacea
 • Rynker og fine linjer
 • Slapp og ujevn hud
 • Store porer.

Les også: Intervju med vår laserspesialist, Aurora Dallaserra

Dermapen fungerer på den måten at sterile nåler vibrerer og lager små mikrokanaler i huden. Kort fortalt vil dette stimulere cellene i ulike deler av huden slik at ny hud kommer til. Denne behandlingsformen tillater at tilpassede produkter som anvendes i behandlingen nå kan trenge lengre ned i huden og dermed gi en mye bedre effekt. Selve behandlingstiden vil variere ut i fra hva vi skal behandle, men det er i hovedsak en effektiv prosess som ikke krever mange minuttene før behandlingen er over. Er det smertefullt spør du? Det kan kjennes litt ubehagelig, men det skal ikke gjøre vondt. Om ønskelig kan man anvende lokalbedøvende krem før behandling.

Etter laserbehandlingen gjennomføres behandling med Dermapen
Etter laserbehandlingen gjennomføres behandling med Dermapen

Hvor mange behandlinger som trengs avhenger av hva du søker hjelp for. Alt mellom 4-8 behandlinger er normalt med 4-8 ukers intervaller.

Les også: Vi har vært på European Congress on Tattoo and Pigment Research

Som nevnt kan det altså være en fordel å kombinere laser og microneedling i en og samme behandling for å få en enda bedre effekt på problemområdet. Hos oss er dette mulig da vi har en av de beste picosekundslaserne på markedet, PicoWay fra Syneron-Candela, som også har  meget god effekt på flere av hudproblemene som nevnt ovenfor.

En av foreleserne på EADV-kongressen, Dr. Leonardo Marini (dermatolog og kirurg, Trieste), presenterte omfattende kliniske undersøkelser og konkluderte med at lasermaskinen er et svært viktig verktøy i blant annet estetisk hudbehandling. Dens unike måte å samhandle med hudvevet har gitt svært gode resultater og vil være en viktig del i fremtidig hudbehandling.

Høres dette spennende ut? Ta gjerne kontakt for en uforpliktende konsultasjon for å få gjort en vurdering av din hud. Send oss en epost til post@remove.no eller bestill en gratis konsultasjonstime ved å klikke her.

Prisliste finner du her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − nineteen =