Tatoveringsfri sommerkropp? Fjern tatoveringen om vinteren!

Vinteren er her, og det er en perfekt tid for fjerning av tatoveringer og pigmentflekker. Solbrune kropper blir nå blekere, noe som er en stor fordel når man skal fjerne tatoveringer med laser.

Når man fjerner tatovering om sommeren må man passe på å beskytte området mot sol både før, under og en stund etter behandlingene. Om høsten og vinteren slipper man å tenke på det i samme grad, siden man har mer klær på seg samt at solen ikke er like sterk. En gjennomsnittlig tatovering trenger rundt 5-8 behandlinger med vår PicoWay-laser for å bli fjernet. Vi anbefaler å vente 6 uker mellom hver behandling, så hvis man starter med fjerningen nå vil det være mulig å gjennomføre 5-6 behandlinger før sommeren kommer.

Denne tatoveringen forsvant på 5 behandlinger

Det er altså ingen tid å miste dersom du har en tatovering du vil bli kvitt før sommeren. Bestill en gratis og helt uforpliktende konsultasjon hos oss, så får du en vurdering på hvor mange behandlinger du vil trenge, samt et pristilbud.

Les også: Slik foregår en konsultasjon

Vi bruker den nyeste teknologien for tatoveringsfjerning, PicoWay. Klikk her for å lese mer om denne laseren, og hvorfor det er den beste.

Visste du at vi også tilbyr mulighet for avbetaling?

Klikk her for å bestille din uforpliktende konsultasjonstime

Vi tilbyr også fjerning av rynker, arr og andre aldringstegn i huden med vår nye Dermapen. Les mer om denne behandlingen her.

Vi kan også finpusse på sommerkroppen 2019 med vår nye Vanquish figurformingsmaskin, som bokstavlig talt smelter vekk fettcellene din. Les mer om Vanquish her.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight − three =