Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/4/r/remove/www/wp-content/themes/salient/functions.php on line 3804

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/4/r/remove/www/wp-content/plugins/js_composer_salient/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 72
Vinnerne av gratis behandlinger - Remove.no blogg

Vinnerne av gratis behandlinger

Vi har både hatt kampanjer, konkurranser og stått på stand i løpet av høsten, og i dag trakk vi vinnerne av høstens konkurranser!

Vi trakk tre vinnere som hadde meldt seg på vårt nyhetsbrev, for tatoveringsfjerning i henholdsvis Oslo, Bergen og Trondheim, samt en vinner fra Bergen Beauty-messen og en vinner av hudbehandling med Dermapen.

Følgende personer har vunnet én gratis behandling for tatoveringsfjerning med PicoWay:

Oslo: Lisa L.
Bergen: Benedikte Gideonsen
Trondheim: Mari Bøgeberg

Remove på Bergen Beauty

Remove på Bergen Beauty

Følgende person ble trukket ut som vinner av én behandling fra Bergen Beauty: Dennis Åsheim

Og vinneren av en gratis ansiktsbehandling med Dermapen: Trude Øygard

Gratulerer til alle vinnerne!

Hvis du ikke vant noe denne gangen, så følg oss på Facebook og Instagram slik at du ikke går glipp av konkurranser og tilbud. Meld deg også på i vårt nyhetsbrev øverst til høyre i dette blogginnlegget.

Husk at du også kan få en uformell prisvurdering på tatoveringsfjerning ved å svare på noen få spørsmål gjennom vår gratis online konsultasjon.

Leave a Reply

2 × 5 =