Pigmentflekker,  Tatoveringsfjerning

Remove med ny klinikk i Trondheim!

Vi har flyttet inn i nytt lokale i Trondheim! Den nye adressen er Dronningens gate 20, midt i sentrum.

Etter over et år samlokalisert med Elaklinikken har vi nå fått vår egen klinikk for tatoveringsfjerning i Trondheim. Det betyr større boltreplass og nye muligheter. Vi venter fremdeles på resepsjonen og et par andre møbler, men vi er uansett  klare til å ta imot våre kunder som vil fjerne tatovering eller pigmentflekker. Dere finner oss i andre etasje i Dronningens gate 20, rett ovenfor Stiftsgårdsparken.

R2-D2 venter på flyttebilen
R2-D2 venter på flyttebilen

Vi var veldig spente på om laseren ville overleve transporten til vår nye klinikk. Det er et veldig ømfintlig maskineri med massevis av speil som kan komme ut av posisjon ved det minste støt eller vibrasjon. Selv om vi bare skulle flytte noen hundre meter, valgte vi å benytte oss av et flyttebyrå. Vi visste at dersom laseren ble utsatt for noe, kunne det ta flere dager og kanskje uker å få den reparert. Et annet spenningsmoment var lufttemperaturen på flyttedagen. Laseren skal nemlig ikke utsettes for temperaturer under 5 varmegrader. Gradestokken viste 6 grader. Puh! Omsider kom flyttebilen, og vi hadde hjertet i halsen gjennom hele transportetappen.

Flyttefolkene fikk jobbe for penga.
Flyttefolkene fikk jobbe for penga.

Fremme ved de nye lokalene måtte vi finne ut hvordan vi skulle på PicoWay-laseren opp trappene. Heldigvis var flyttefolkene kreative og løsningsorienterte, så det ordnet seg ved at en gikk først med en stropp rundt nakken, mens to andre gikk bak og sikret laseren. De klarte å få den 100 kg tunge laseren opp skånsomt og effektivt (akkurat som laseren vår er mot tatoveringer).

Omsider ble laseren plassert i det nye behandlingsrommet, men vi kunne ikke teste den enda. På grunn av fare for kondens på speilene måtte vi vente et døgn med å starte opp laseren og teste den. Det var noen spennende timer før vi endelig kunne starte opp laseren og konstatere at den fungerte. Da kunne vi åpne på mandagen som planlagt. Fantastisk!

Jon McGyver
Jon McGyver

Så var det bare å få inn resten av møblene og gjøre klinikken i stand før åpningen. Sykepleier Jon har stått på som en helt med å få klinikken presentabel, og det er imponerende hva han har fått til på kort tid. Ikke bare er han flink til å skru, men han har også et godt øye for detaljer.

Siden vi nå har et par ekstra behandlingsrom åpner det for nye muligheter, så følg med fremover. I tillegg ønsker vi å leie ut det ene rommet, så hvis du vet om noen som kunne tenke seg å dele klinikk med oss, så ta kontakt på trondheim@remove.no.

Takk til Elaklinikken for en hyggelig tid sammen, og velkommen til våre nye og gamle kunder til Dronningens gate 20!

Bestill time i Trondheim her.

Fasaden og inngangen
Fasaden og inngangen

 

Behandlingsrommet er klart!
Behandlingsrommet er klart!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 − two =