Figurforming med Vanquish – min erfaring

Jeg heter Elisabeth, er 45 år og 173 cm høy. Jeg har født to barn og har en normal kropp med «litt ekstra» rundt midjen. 1. april 2018 veide jeg 79 kilo og bestemte meg for å gå ned i vekt. Jeg jobber mye og har ikke tid til å trene jevnlig, derfor var det kun å kutte kalorier som ville funke for meg. Jeg googlet meg fram til hvor mange kalorier jeg burde få i meg pr dag og hva jeg kunne spise for å få det til. Jeg kuttet ut alt sukker, og spiste næringsrik men kalorifattig mat.

I midten av juni hadde vekta sakte men sikkert krøpet nedover til 71 kilo. Jeg hadde gått ned en størrelse i bukser men hadde fortsatt en bilring rundt magen som ble «sittende fast». Da tikket det inn en melding fra en venn i Remove som lurte på om jeg ville være forsøksperson for deres nye Vanquish figurformingsmaskin, noe jeg takket ja til tvert!

Første behandling fant sted to dager før jeg reiste på sommerferie i Juni. Vi målte omkretsen rundt midjen til 90 cm før start, noe som er over anbefalt midjeomkrets for kvinner. Legen mente at jeg var en optimal kandidat for Vanquish i og med at jeg hadde gått litt ned på forhånd, og deretter satt igjen med litt overflødig magefett.

Selve behandlingen foregikk ved at jeg lå på ryggen på en benk, og maskina dekket området som skulle behandles uten at den berørte huden. Vanquish behandler området ved at radiobølger varmer opp fettcellene til rundt 43 grader, slik at de dør og fraktes ut med kroppens avfallssystem.

Jeg kjente at det ble varmt rundt hele magen, og det svei litt inne i fettvevet. Jeg lå i 45 minutter som er anbefalt makstid.

Nesten 3 uker senere var jeg tilbake fra ferie hvor jeg hadde spist som vanlig uten tanke på vekt eller midjemål. Midja ble da målt til  89.5 cm, altså nesten ingen effekt foreløpig.

Vi gjennomførte så runde 2 av behandlingen. Denne gangen svei det litt kraftigere og jeg var litt øm i sidene i en uke etter behandlingen, og da jeg kom tilbake for tredje behandling målte vi midjen til 87 cm.

Resultat etter 4 behandlinger
Resultat etter 4 behandlinger

Tredje behandling kjentes godt, og da jeg var tilbake for fjerde behandling målte vi midjen til 85 cm!

Fjerde behandling svei skikkelig, og nå hadde jeg skjønt at det «tok» litt mer for hver gang og at sviing betydde effekt. Selv om det svei, så var behandlingen absolutt til å holde ut. En uke etter siste behandling var jeg tilbake for etterkontroll, og da målte jaggu midjen 84 cm! Altså hadde jeg blitt hele 6 cm smalere rundt midjen fra 20. juni til 4. august.

Sluttresultatet vises først 12 uker etter siste behandling, så det kan hende midjemålet krymper ytterligere.

Jeg er veldig fornøyd med resultatet og har også blitt motivert til å fortsette å holde vekta. Nå har jeg en midje jeg trives med, som er sunn og normal for ei dame på min alder.

 

Elisabeth

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 + five =