Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/4/r/remove/www/wp-content/themes/salient/functions.php on line 3804

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/4/r/remove/www/wp-content/plugins/js_composer_salient/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 72
Gratis online konsultasjon! - Remove.no blogg

Gratis online konsultasjon!

Nå kan du få en gratis og uforpliktende vurdering av din tatovering uten å forlate stua!

Flere av våre kunder har en travel hverdag, og det er mange som har lang reisevei til våre klinikker. Da er det godt å vite at du på kun et par minutter kan få en uformell vurdering av tidsbruk og pris for å fjerne din tatovering eller pigmentflekk. Det eneste du trenger å gjøre er å svare på noen få spørsmål om din tatovering, samt laste opp ett eller flere bilder.

Vi svarer deg raskt

Vi svarer deg raskt

Innen et døgn vil du få en uformell vurdering fra en av våre leger eller sykepleiere på e-post, med både estimert pris og tidsbruk. Det vil også være anledning til å prate med en av legene eller sykepleierne på telefon.

Les også: Fjern tatoveringen nå – betal senere!

Vær klar over at en online konsultasjon ikke erstatter en vanlig konsultasjon, men det er en tilleggstjeneste. Vi kan altså ikke gi noen endelig vurdering på pris eller tidsbruk før vi har gjennomført en vanlig konsultasjon, men du vil i hvert fall kunne få et estimat slik at du vet sånn ca. hva du går til.

Prøv vår online konsultasjon her

 

2 Comments

  • Sam says:

    Hi I have two birds on my chest I’d like removed but am unsure of the cost. They don’t bother me too much so if it’s super expensive I’ll probably pass but if it’s reasonable I think I’d be interested.

    Thanks,

    Sam

Leave a Reply

two × 5 =