Tatoveringsfjerning

Fjerner tatovering for å bli flyvertinne

Naima har fått seg jobb som flyvertinne, og starter opp i mai. Det er bare ett problem: hun har en synlig tatovering som må fjernes!

Visste du at kabinpersonalet i de fleste flyselskaper ikke har lov til å ha synlige tatoveringer? Naima Haraldsen tar konsekvensen av dette når hun nå fjerner tatoveringen sin hos Remove. Hun har nemlig en synlig tatovering på hånden, og den må bort innen hun starter i jobben som flyvertinne i mai.

Forhåpentligvis er denne tatoveringen borte innen mai.
Forhåpentligvis er denne tatoveringen borte innen mai.

Det betyr at vi har veldig liten tid på oss, men vi tar utfordingen! Vil vi klare å fjerne tatoveringen hennes på så liten tid? Hun hadde sin første behandling hos oss i begynnelsen av februar.

Les også: Gratis online konsultasjon

Som hovedregel bør man vente minst fire uker mellom hver behandling, og det betyr at vi rekker å utføre fire behandlinger innen hun starter i jobben. Vi har klart å fjerne tatoveringer på fire behandlinger før, men de fleste tatoveringene trenger flere behandlinger. Det er mange forskjellige faktorer som spiller inn når det gjelder hvor mange behandlinger som trengs, blant annet mengde blekk, tatoveringens farger, tatoveringens plassering, medisinbruk med mer. Siden det er så mange faktorer involvert, er det ofte vanskelig å vurdere hvor mange behandlinger man vil trenge. Vi kan derfor aldri love at en tatovering vil forsvinne på et gitt antall behandlinger, men vi kan gjøre et kvalifisert estimat basert på tidligere erfaringer. I Naimas tilfelle anslår vi at fem behandlinger vil være nødvendig, men vi håper selvsagt at den vil forsvinne etter fire.

Les også: Fjern tatoveringen nå – betal senere!

Vi er veldig spente på om vi klarer denne utfordringen, og vi gleder oss til å se resultatet etter den første behandlingen når hun kommer til behandling nummer to i begynnelsen av mars. Vi skal holde dere oppdatert.

Husker dere vinneren av Blanke Ark 2016? Han skulle også fjerne en synlig tatovering for å bli flyvert. Hans tatovering forsvant på seks behandlinger. Se video her.

Har du også en tatovering du vurderer å fjerne? Send oss et bilde av den til post@remove.no, så gir vi deg en uformell vurdering.

Denne tatoveringen forsvant på fire behandlinger. Vil Naima sin gjøre det samme?
Denne tatoveringen forsvant på fire behandlinger. Vil Naima sin gjøre det samme?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − 6 =