Fjern tatoveringen nå – betal senere!

Visste du at vi tilbyr mulighet for avbetaling? Nå kan vi presentere en ny nedbetalingsavtale med enda bedre betingelser enn før, samt mulighet til utsette betalingen i inntil et halvt år!

Du kan nå få dele opp betalingen i inntil 3 år, til hyggelige betingelser. Du kan velge mellom ett, to eller tre års nedbetaling, og ikke nok med det: I en begrenset tid kan du nå få hele 6 måneders rentefri betalingsutsettelse! Det betyr at du betaler først etter et halvt år, og da kan tatoveringen din potensielt være borte allerede. Du kan altså starte behandlingene nå og samtidig ha råd til julegaver, mens betalingen utsettes til feriepengene kommer til sommeren.

Denne kunden vår fikk fjernet tatoveringen etter bare 4 behandlinger
Denne kunden vår fikk fjernet tatoveringen etter bare 4 behandlinger

Les også: Hva gjør PicoWay til den beste tatoveringsfjerningslaseren?

En gledelig nyhet med denne avtalen er at den nominelle renten er på kun 6,9%. (Til sammenligning hadde vår forrige avtale en nominell rente på 19,9%.) Dersom man ønsker å benytte seg av 6 måneders rentefri betalingsutsettelse, tilkommer det et etableringsgebyr på kr. 499.

Ønsker du å vite pris for å fjerne en tatovering? Send oss et bilde av tatoveringen til post@remove.no, så får du en uformell vurdering på e-post av en av våre leger eller sykepleiere. Du kan også bestille en uforpliktende konsultasjonstime hvor du får vite alt om prosessen, og du vil få anledning til å teste laseren på et lite område. Da vil du også få et konkret pristilbud. Om du lurer på hvordan en konsultasjon foregår, kan du lese dette blogginnlegget. Vår PicoWay-laser fjerner for øvrig også permanent makeup (PMU) og pigmentflekker.

Klikk her for å bestille time i Oslo, Bergen eller Trondheim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × four =