Tatoveringsfri før neste sommer? Start nå!

By 10. October 2017 Tatoveringsfjerning No Comments
beachgirl

Vinteren er her, og det er en perfekt tid for fjerning av tatoveringer. Solbrune kropper blir nå blekere, som er en stor fordel når man skal fjerne tatoveringer med laser.

Når man fjerner tatovering om sommeren må man passe på å beskytte området mot sol både før, under og en stund etter behandlingene. Om høsten slipper man å tenke på det i samme grad, siden man har mer klær på seg samt at solen ikke er like sterk. Siden vi kan behandle tatoveringen din så hyppig som hver 4. uke, vil det være gode prognoser for at den er borte innen neste sommer dersom vi starter behandlingen i løpet av høsten. En gjennomsnittlig tatovering trenger kun rundt 6 behandlinger for å bli fjernet, og da bør tatoveringen være borte i god tid før sommeren. (Noen vil trenge lenger opphold mellom behandlingene enn 4 uker.)

Borte på 5 behandlinger

Borte på 5 behandlinger

Det er altså ingen tid å miste dersom du har en tatovering du vil bli kvitt før sommeren. Bestill en helt uforpliktende konsultasjon hos oss, så får du en vurdering på hvor mange behandlinger du vil trenge, samt et pristilbud.

Les også: Slik foregår en konsultasjon

Vi bruker den nyeste teknologien for tatoveringsfjerning, PicoWay. Klikk her for å lese mer om denne laseren, og hvorfor det er den beste.

Visste du at vi også tilbyr mulighet for avbetaling?

Klikk her for å bestille din uforpliktende konsultasjonstime

Leave a Reply

2 × two =