Tatoveringsfjerning

Ikke alle tatoveringer er rock’n roll

Tommy “Manboy” Akerholdt har mange tatoveringer, men det er én han ønsker å fjerne. Trommisen i Turboneger og OnklP & De Fjerne Slektningene har gått i samme felle som mange andre, og har nå navnet til en ekskjæreste godt plassert på huden. Den skal nå vekk.

“Jeg har fått meg ny dame, så det er egentlig på grunn av henne at jeg ønsker å fjerne den”, sier Tommy og ser ned på tatoveringen. Navnet “Annemette” representerer et tidligere forhold, men Tommy påpeker at de fremdeles er veldig gode venner.

“Egentlig hadde jeg mest lyst til å tatovere en strek over navnet, og tatovere flere navn nedover med streker over”, ler Tommy. “Sånne typiske strippernavn. Candy og Bambi og sånn”. Alle i klinikken ler høyt.

"Hvis det gjør vondt så banker jeg deg!"
“Hvis det gjør vondt så banker jeg deg!”

Selv om ideen er morsom, innser Tommy at hensynet til den nye dama veier tyngre, og valget faller på fjerning med laser. Etter en konsultasjon med sykepleier Thea, setter Tommy seg til rette i behandlingsstolen. “Hvis det gjør vondt, så banker jeg deg”, fleiper han til Thea. Latteren sitter løst mens Thea renser tatoveringen før behandling.

img_4550-large-01Etter å ha stilt laseren inn med riktige parametere, setter Thea i gang med en testpuls. Heldigvis gjorde det ikke så vondt. Etter kort tid var hele tatoveringen behandlet, og Tommy er ett skritt nærmere å bli kvitt den.

“Da er det forhåpentligvis bare 4 behandlinger igjen før denne er borte”, sier Thea. “Sees om 4 uker!”.

Har du også en tatovering du ønsker å fjerne? Send oss et bilde av den til post@remove.no, så gir vi deg en uformell vurdering.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen − three =