Pigmentflekker,  Tatoveringsfjerning

Slik foregår en konsultasjon

Før vi kan begynne å fjerne en tatovering eller en pigmentflekk, må det gjennomføres en konsultasjon med en av våre sykepleiere eller leger. Her skal vi fortelle litt om hva som skjer under en konsultasjon hos oss. (Konsultasjon for hårfjerning og Dermapen følger samme prinsipp, men da studeres hår og hud i stedet for tatovering.)

Når du møter opp til din konsultasjonstime, vil du bli tatt imot i resepsjonen og få utlevert et skjema hvor du må fylle inn personalia. Deretter kan du ta plass i vår sofa og drikke en kopp kaffe, te eller vann mens du leser gjennom noen av spørsmålene vi vil stille deg. Når det er din tur vil vi ta deg med inn på kontoret hvor konsultasjonen finner sted. Legen eller sykepleieren vil deretter overta skjemaet og stille deg noen spørsmål.

Registrering
En av våre kunder fyller ut personalia i forkant av konsultasjonen.

Under konsultasjonen vil vi stille spørsmål om diverse faktorer som har betydning for behandlingen. Blant annet vil vi finne ut hvilken hudtype du har, og om du har tatt solarium eller vært i sola, eller om du bruker selvbruningskrem. Deretter vi vi gjennomføre et såkalt anamneseopptak, som innebærer gjennomgang av sykdomshistorikk og andre medisinske forhold. Dette er viktig for at vi skal kunne vurdere riktig fremgangsmåte.

Konsultasjon
Legen studerer tatoveringen med et dermatoskop.

Når legen eller sykepleieren har gjort sine vurderinger, vil du bli gitt et estimat om hvor mange behandlinger som vil være nødvendig, samt forventet kostnad for behandlingene. Du vil også presenteres for hvilke betalingsmuligheter vi kan tilby, blant annet avbetaling med inntil 6 måneders betalingsutsettelse.

Vår konsultasjonstime inkluderer en testbehandling med laseren på et lite område. Dette gjør vi for å finne ut hvordan huden din reagerer på behandlingen, slik at vi kan utelukke negative reaksjoner. Dersom du har en veldig liten tatovering er det som regel ikke nødvendig med en testbehandling.

Testbehandling
Legen utfører en testbehandling på et lite område.

Når testbehandlingen er utført, vil vi påføre salve og en bandasje. Dette er for å unngå infeksjoner, og for å beskytte huden som er litt sår de første dagene etterpå. Deretter vil du få detaljerte instruksjoner om hvordan du skal etterbehandle området de neste dagene.

 

Les også: Gjør det vondt å fjerne en tatovering med PicoWay?

Til slutt vil vi sette opp en ny time til deg, vanligvis 6-8 uker frem i tid. Da får du en bekreftelse på din timebestilling på epost.

Ønsker du å bestille en uforpliktende konsultasjon hos oss? Finn den timen som passer deg best i vår bookingkalender>>

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight − six =