Finn Pokémon-figur og vinn gratis behandlinger!

Vi kaster oss på Pokémon-bølgen og gir bort gratis konsultasjon og muligheten til å vinne 3 gratis behandlinger til den som finner Pokémon-figuren på våre nettsider! Denne Pokémon-figuren trenger du ikke å gå flere kilometer for å jakte på, men du finner den ved å lete rundt på

Tidenes verste Pokémon-tatovering?
Tidenes verste Pokémon-tatovering?

vår hjemmeside.

Husker du den katastrofalt dårlige tatoveringen av Pokémon-figuren Charmander i fjor? En bruker på Reddit lastet opp bildet 14. april i fjor, og den har siden gått sin seiersgang på internett. Tatoveringen fikk raskt kult-status, og pryder diverse t-skjorter, kaffekopper og mye annet. Stakkaren som våknet opp med denne tatoveringen hadde vært beruset og på smertestillende medisiner. Heldigvis er denne typen amatørtatoveringer som regel blant de enkleste å fjerne med laser.

Til ære for denne berømte tatoveringen har vi gjemt Charmander et sted på våre nettsider. Den som finner Charmander får en gratis konsultasjonstime verd 590 kr, og er med i trekningen av 3 gratis behandlinger til verdi inntil 11 970 kr.

Vi har gjemt den ekte Charmander, og til info ser han slik ut:

Charmander small
Slik skal Charmander egentlig se ut

Klikk på Charmander når du finner ham, for å innkassere premien. Lykke til!

PokeStop utenfor klinikken

Visste du at vi har en PokeStop utenfor klinikken vår i Pilestredet Park 7 i Oslo? Klikk på bildet og tag en venn med tatovering som trenger å fjernes, så legger vi ut Lures.

 

Pokémon GO-bonanza i Oslo og Bergen

De neste dagene skal vi stå på stand i Bergen og Oslo. Heldigvis er det flere PokeStops der vi står, og vi vil legge ut lures for å sikre god fangst. Invitér venner til arrangementene nedenfor, så legger vi ut Lures 🙂

Lørdag 23. juli på Lagunen kjøpesenter i Bergen:
https://www.facebook.com/events/117556565348294/

25.-31. juli utenfor Majorstua T-banestasjon:
https://www.facebook.com/events/256535048065535/

God jakt!

4 Replies to “Finn Pokémon-figur og vinn gratis behandlinger!”

  1. Nå har jeg altså letet gjennom hele nettsiden deres uten hell:-( Håper dere legger ut fasiten på hvor den var når vinneren trekkes, for jeg blir gal av å ikke finne den! Hehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two + 6 =