Pigmentflekker,  Tatoveringsfjerning

Fjerne tatovering før bryllupet?

Skal du eller noen du kjenner ha bryllup i år? Remove stiller opp på Din Bryllupsmesse på Grand Hotel søndag, og i den forbindelse kan du vinne både gratisbilletter og andre premier.

Sofia
Unngå feil fokus i bryllupet

Sommeren er høysesong for bryllup, og når man er i brudekjolen vil man gjerne ta seg best mulig ut. Da er det dumt å ergre seg over en tatovering som man angrer på, eller å måtte velge en annen brudekjole enn den man likte best, bare fordi den skjuler tatoveringen.

Vekk før bryllupet?

Mange husker nok all oppmerksomheten tatoveringen til Prinsesse Sofia fikk under bryllupet i fjor. Hvem vil vel at en tatovering skal stjele fokuset på sin store dag? Dersom du skal gifte deg i sommer og ønsker å fjerne en tatovering, er det faktisk mulig at den forsvinner før bryllupet dersom vi starter behandlingen allerede nå. Send oss et bilde av din tatovering til post@remove.no, så får du en uforpliktende vurdering. Du kan også bestille time på Remove.no.

Kom også innom vår stand på Din Bryllupsmesse på Grand Hotel i Oslo førstkommende søndag, så vil det være muligheter for gode tilbud og premier. Vinnerne av premiene vil annonseres av selveste Mona Grudt, som også er konferansier.

Vinn gratisbilletter

Har du ikke billett til Din Bryllupsmesse? Nå kan du vinne to gratisbilletter! Alt du trenger å gjøre er å besøke vår Facebook-side og tagge den personen du ønsker å ha med deg i kommentarfeltet, under posten som omhandler bryllupsmessen. Vinnerne vil bli trukket fredag kl. 15:00.

Les mer om messen på http://dinbryllupsmesse.no/

Her kan du se en video om bryllupsmessen:

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine − 2 =