Tatoveringsfjerning

Ny rekord? Dette er to uker etter første behandling!

Vi ble svært overrasket i dag da en av våre kunder kom innom i dag, 14 dager etter at vi behandlet hennes tatovering for første gang.

Kunden vrengte av seg genseren, pekte på tatoveringen og sa “se der!”. Vi som var i klinikken ble stående og måpe. “Hæææ? Er det mulig? Den er jo borte!” sa vi mens vi så forbauset på hverandre. Vi måtte sjekke journalen for å være helt sikre på at det ikke hadde gått mer enn to uker, og ganske riktig, dato for behandlingen var 14.oktober 2015.

Det skal sies at denne tatoveringen ble amatørmessig utført på 90-tallet og var ganske blass (blant annet på grunn av en laserbehandling for nesten 20 år siden), men allikevel: dette var over all forventning!

Her kan dere se forskjellen etter kun to uker:

Etter 2 uker
Før – og 14 dager etter

Den vil nok bli enda blekere i løpet av de neste ukene, så vi er spente på å se resultatet før behandling nummer to.

Nå er det selvsagt ikke alle som kan forvente å oppnå slike resultater etter kun én behandling. Nyere tatoveringer som er profesjonelt utført vil som regel kreve flere behandlinger for å blekes like mye. Det som imidlertid er sikkert, er at det er ingen vits i å gå rundt med en gammel, blass tatovering når vi kan fjerne den så raskt og enkelt som dette! 😀

Kjenner du noen som ønsker å bli kvitt en lignende tatovering? Del gjerne denne artikkelen med dem.

Vil du ha en uforpliktende vurdering av din tatovering? Send et bilde av den til post@remove.no

Få med deg tips og rabatter ved å bli med på vårt nyhetsbrev:




One Comment

  • Maria Magdalena

    Ikke verre enn å bli tattovert, men lazer går mye fortere. Ofte når man tattoverer seg er det en handling med høy symbolsk verdi for den som blir tattovert. Det er gjerne til minne om noen man elsker og har mistet, eller en viktig begivenhet i livet som barnefødsel, en viktig eksamen, at man har kommet seg etter alvorlig sykdom eller skade eller lignende. Da er det selvfølgelig en enorm skuffelse om tattoveringen blir mislykket. Det er en egen sorg hver gang man ser på resultatet av noe slikt. Sist jeg tattoverte meg begynte jeg å gråte da jeg så hvor stygt det ble. Jeg var så lei meg. Jeg ble litt paranoid også. Lurte på om de gjorde det med vilje og sånn. Men det er vel med tattovører som med alle andre: Noen har litt mer yrkes-stolthet enn andre… Og så alle de kommentarene jeg har måtte bite i meg i årevis når jeg har gått i ermeløse klær. Da Henning og Martin åpnet Remove trengte jeg ikke å tenke mer på det. Det er en kjempelettelse å bli kvitt disse skjemmende tegningene som ikke er noe annet enn triste minner jeg må se hver dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × 3 =